Klubmodul henter siden
Solodans 5 x klip 2023/24
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

For Funskate Æ, K og M løbere

Solodans er skøjteløb som du kender det, bare uden spring. I Solodans lægges der stor vægt på dit skær arbejde, rytme, trin og musikforståelse og ikke mindst din performance. Derudover arbejdes der med specifikke mønsterdanse deres rytmer, trin og udtryk. Fx vals, tango, pasodoble m.m. Solodans er træning der med stor fordel er med til at danne basis for et endnu bedre grundløb for dig som sololøber, fordi trin og buer helt simplet bare er grundstene for et godt grundløb og dermed også for at blive en dygtig kunstskøjteløber.

Solodans er fra 2023 optaget som ny disciplin under ISU, den Internationale Skøjte Union, hvorfor det forventes at disciplinen kun bliver større og større fra nu. I USA, England og mange andre lande omkring os, er disciplinen allerede godt udbredt. I Danmark har vi nogle rigtige dygtige løbere.

I Herlev gerne tilbyde dig muligheden for også at prøve kræfter med denne disciplin, og Cecilie Adele Theisen bliver din træner.  

Her et lille CITAT fra Cecilie efter bare 1 måneds træning, den gang hun startede: “Nu er det ligesom MIG der styrer skøjterne, det helt anderledes”

Er Solodans noget for dig, og du ligefrem ønsker at gå til konkurrencer, så er det relativt nemt at komme i gang. Når du har lært udvalgte mønsterdanse, kan du tage Dansetest 1, -består du denne, så er du klar til at komme med til konkurrencer. - K-rækkerne i solodans er inddelt efter niveau og ikke efter alder. Efterhånden som du bliver dygtigere og måske har mod på mere, så er der flere dansetest at stile efter - men det kan du altid høre mere om. Har du mod på at træne mere, så har vi også et samarbejde med både København og Hørsholm skøjteklub, som også har Solodans på programmet. 

Og endelig, så kan alle løbere, nye som øvede, deltage i den årlige dansesamling som DSU afholder.

Solodans er på følgende tidspunkter.

Lørdag kl. 13.30 - 14.15 - Funskate og K1

Lørdag kl. 14.15 - 15.00 - K2, K3 og M

Vi håber at se dig til dans på isen til lækkert musik.

Har du spørgsmål, så ta' endelig fat i Cecilie, eller send en e-mail til Henriette Anderen Theisen på, andersen.henriette @ hotmail.com

Tilmeldte
14 /20
Tilmeldingsfrist
31.05.2024
Tidspunkt
06.10.2023 kl. 00.00 - 31.05.2024 kl. 00.00
Sted
Herlev Skøjtehal HAL 1
Pris
150,00 kr.
Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram