Skøjteudlejning og billetsalg ved offentlig skøjteløb
 
Klubben har tjansen alle lørdage kl. 18-22 og søndage kl. 10-12 samt kl. 15-18, fra uge 42 til uge 14. Enkelte gange er tidspunktet flyttet pga. ishockeykampe.
 
Det er en vigtig og uundværlig indtægtskilde for klubben. Vi har lavet en kontrakt med kommunen på hele tjansen i sæsonen. Derfor skal alle forældre / voksne medlemmer hjælpe. 

Hvad kræver det af dig og/eller familien?
Der skal bruges 2 voksne til hver vagt. Du kan eventuelt tage dine børn med. Hvis man deler tjansen med en anden skøjtefamilie eller med venner, kan I skiftes til at stå i udlejningen og skøjte sammen med børnene/holde øje med børnene. Det er naturligvis gratis at skøjte for både børn og voksne, der hjælper til.

Er det svært?
Nej. Det meste af sæsonen er det faktisk bare en butik med fem varer: Børnebilletter, voksenbilletter, skøjter, stativer og sæsonkort. Man får grundig instruktion både i praksis og i form af en skriftlig vejledning. Og så får man et par hyggelige timer, der som regel bare flyver af sted.
 
Man vil modtage en doodle, hvor man skal melde ind på datoer hvor man kan tage vagt. Der bliver sendt en reminder SMS 14 dg. før, som man bedes besvare. Man har selv ansvaret for at bytte (der er lavet lukket FB-gruppe til dette), hvis man bliver forhindre på den dag man har valgt.

Tusind tak!

Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram