Klubmodul henter siden
FunSkate 2 Øst (Rødovre)
Tilmeldingsfrist er overskredet

Når du tilmelder dig sæsonens anden FunSkate konkurrence, kan du glæde dig til at tilbringe en masse dejlige timer i Rødovre skøjtehal med dine skønne klubkammerater, dejlige trænere og du kan nyde skønt skøjteløb. Både med dine egne skøjter på isen og pakket ind i et varmt tæppe fra tilskuerpladserne.

Tilmeldingskrav: Du kan tilmelde dig konkurrencen, hvis du har aftalt det med din træner. 

Hvad skal jeg til en Funskate konkurrence? Du skal fremvise fem elementer på skøjter foran to dommere. Elementindholdet kendes fra den daglige træning. Løberne er inddelt i grupper efter niveau og alder. Til konkurrencen går du på isen sammen med cirka 18-26 andre skøjteløbere fordelt i tre til fire grupper på isen. 

Inden du skal på isen, er der lidt forberedelse. Du skal have et rygnummer af dagens holdleder, så dommerne kan se hvem du er. En træner vil guide dig igennem en god opvarmning inden du tager skøjter på. På isen er der først fem minutters opvarmning. Her guider en af klubbens trænere dig i lige at afprøve konkurrencens elementer, så du har helt styr på dem. Herefter skøjter du hen til din bane (der er store skilte så det er tydeligt hvor du skal være). Hver gruppe har to dommere, der hjælper dig og fortæller, hvad du skal. Nu har du 15 minutter til at fremvise fem af de flotte elementer, du har øvet dig på sammen med dine trænere hjemme i klubben. Alle løbere i gruppen fremviser samme element samtidig. Så man løber aldrig alene på isen. Bliver du i tvivl om noget, kan du altid spørge dommerne. Når du sammen med gruppen har fremvist alle jeres elementer, kalder speakeren jer sammen over anlægget, og I kan neje og løbe af isen. Du kan være super stolt af alt det arbejde, du har lagt I at øve dig op til konkurrencen. Når du kommer af isen står der en træner klar med et par søde ord og spørger dig, hvordan du selv mener det gik. Herefter er du færdig med at være på isen og kan tage skøjterne af. I slutningen af dagens konkurrence er der en præmieoverrækkelse og en fællesdans, som alle dagens løbere skal deltage i. Der bliver uddelt medaljer til nr. 1, 2 og 3, men det er vigtigt at du på forhånd gør op med dig selv, at du løber på skøjter fordi det er sjovt, og ikke fordi du skal vinde. Efter konkurrencen får klubben tilsendt et dokument (der kan godt gå et par uger) med hver af klubbens løberes navne og en vurdering af, hvordan de har klaret sig til konkurrencen. Man kan få mellem 1-6 stjerner pr. element og sammenlagt max 30 point. Jeres træner vil efter konkurrencen gennemgå stjernerne med jer. Det er et super smart redskab til selv at have for øje,  hvor du kan forbedre dit skøjteløb. 

Til forældre: Der skal altid være en eller to holdledere fra klubben tilstede i hallen under konkurrencen. Det betyder ikke nødvendigvis, at man skal være i hallen fra 8-21. Oftest kan tiden holdes indenfor en lille halv dag. Men jeg kunne godt ønske mig, at vi blev et lille - eller endnu bedre - et STORT hold af forældre, der hjælpes ad med at gøre konkurrencen endnu mere hyggelig for vores løbere. Måske med lidt fælles kage efter alle har været på isen, et kampråb inden de første løbere går på isen eller noget tredje? Send mig en mail hvis det lige kunne være en opgave for dig. Der vil altid være en anden holdleder tilstede, der har prøvet det før. Og man behøver ikke vide noget om skøjteløb. 

Hvis du har spørgsmål til noget, er du velkommen til at sende en mail til mig, Anne Top på anne.top@outlook.dk. Hvis du ønsker at blive ringet op, så send dit mobilnummer og navn med. I kan også finde mig til julefesten den 11/12-23. Jeg er klubbens nye FunSkate ansvarlige og jeg øver mig, så er der noget jeg ikke kan svare på, så finder vi en der kan.

Jeg glæder mig til at se dig og dine skøjter i Rødovre til januar.

Glade skøjtehilsner fra Anne Top.


Herunder findes god info om FunSkate hvis du har lyst til at nørde lidt videre:


Bemærk at I nedenstående "Definition af grupper i FunSkate Element" står der klubmærker. Dem skal du se bort fra, da det i Herlev er klubbens trænere der vurdere hvem der er parate til at deltage i FunSkate konkurrencer og også beslutter hvilket niveau du skal stille op i. Desuden står der med gult "Fun... (nyt navn)". Denne kategori hedder nu FunGlazes.Elementindhold for FunSkate element delen:

FunBubbels

• Forlæns rødspætter

• Forlæns hug på 2 fødder (90º eller under)

• 2-fods vendinger på stedet (minimum to i træk, før der skiftes vej – skal vises både med og mod uret)

• Forlæns sneplov (skal vises på enten H eller V)

• Forlæns stork (start på 2 fødder, slut på 1 fod – skal vises på både H og V)

FunFlakes

• Baglæns 2-fods slalom

• 2-fods vendinger på cirkel (skal vises både med og mod uret)

• Hop på 2 fødder med halv rotation fra forlæns til baglæns på cirkel (skal vises enten med eller mod uret)

• 2-fods ståpiruette

• Forlæns slæb (skal vises på enten H eller V)

 FunGlazes

 • Baglæns slalom på skiftevis 2 fødder og 1 fod (skal vises på både H og V)

• Forlæns kryds på cirkel (skal vises både med og mod uret)

• Landingsposition på cirkel (3 sekunder i position – skal vises både med og mod uret)

• Forlæns 1-fods ståpiruette uden indgang og landing

• Skøjtespring

FunCrystals

• Forlæns udvendig mohawk, baglæns kryds, baglæns indvending mohawk på cirkel (jacksontrin)

• Forlæns indvendige buer på linje

• Tåloop

• Forlæns 1-fods ståpiruette med indgang og landing

• Forlæns flyver til slæb på samme ben på linje (2 sekunder i hver position – skal vises på enten H eller V)
Tilmeldte
25 /50
Tilmeldingsfrist
23.12.2023
Tidspunkt
20.01.2024 kl. 08.00 - 21.01.2024 kl. 21.00
Sted
Rødovre Skøjtehal
Pris
210,00 kr.
Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram