Klubmodul henter siden
FunY
FunY
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info
Holdet er for skøjteløbere, der har talent for og lyst til at lære mere efter at have gået på Skøjteskole, og som med tiden gerne vil gå til konkurrencer. Vi træner 3 gange på is og 1 gang off-ice om ugen.
 
For at gå på holdet, er det en forudsætning at man deltager i DSU´s FunSkate konkurrencer i løbet af sæsonen  
Det er trænerne og cheftræneren som bestemmer, hvem der kan gå på holdet.
 
Off-ice er obligatorisk. 

Udover kontingentet hver måned koster det 175 kr pr. år i DSU-kontingent som trækkes hver d. 1. januar, beløb overføres af klubben til Dansk Skøjte Union.

Det forventes at man som medlem i skøjteklubben deltager i frivilligt "arbejde". En af opgaverne er at stå i skøjteudlejningen ved offentligt skøjteløb. Disse vagter er lørdag aften , søndag formiddag og søndag eftermiddag. Der skal bidrages med 1-2 vagter i en sæson afhængigt af medlemstallet. Andre opgaver som hjælp ved vores stævne Isblomsten vil også kræve hjælp fra medlemmer og forældre. Både skøjteudlejningen og Isblomsten er gode indtægtskilder for klubben som er med til at begrænse behovet for kontingentstigninger.  

Læs mere
Tid/Sted
Tirsdag 15:30-16:15 Herlev Skøjtehal - ISHAL 2 (NY), Skøjtebanen Tirsdag 16:30-17:30 Herlev Skøjtehal - Off-ice, Off ice Fredag 15:30-16:15 Herlev Skøjtehal - ISHAL 1 (GL), Skøjtebanen Lørdag 12:15-13:15 Herlev Skøjtehal - ISHAL 1 (GL), Skøjtebanen
Pris fra nu, indtil 01.03.2024.
335,00 kr.

Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram