FunSkate-konkurrencer 

 

Ud over at have det sjovt på isen, når du er til træning, er der også mulighed for at komme til FunSkate-konkurrencer, som er for alle FunSkatere, der har bestået klubmærke 2 og opefter.  

 

Her er datoerne for FunSkate Øst-konkurrencer og den landsdækkende finaler:


Konkurrence ”FunSkate 1” den 15. oktober 2016 i Tårnby
Konkurrence ”FunSkate 2” den 26. – 27. november på hjemmebane i Herlev
Konkurrence ”FunSkate 3” den 4. – 5. februar 2017 i Hvidovre
Konkurrence ”Finalen” den 3. – 5. marts 2017 i Odense
 
Derudover er der en træningssamling den 16. - 18. september 2016 i Tårnby. 
 
Vi sender invitation og tilmeldingsfrist til dig på mail. Hvis du skal deltage i FunSkate Free, skal du i forbindelse med tilmeldingen uploade din musik som MP3 hos DSU.
 

FunSkate-konkurrencerne består af forskellige dele: FunSkate Element, FunSkate Dance, FunSkate Free og herunder også FunSkate Masters.

 

FunSkate Element 

I FunSkate Element viser løberne øvelser, som de kender fra den daglige træning. Løberne er delt op i grupper med op til 6 løbere i hver gruppe. Der kan være 3 grupper på banen på en gang.

FunSkate Free 

FunSkate Free er for løbere, der har klubmærke 4 og opefter. Løberen er alene på isen og løber et program til musik. Fra HIKU er det aspiranter, Øvede og nye konkurrenceløbere, som er med i FunSkate Free.

FunSkate Show 

FunSkate Show er kun med ved FunSkate 2 og FunSkate finalen. Her kan klubberne vælge at stille med et hold på minimum 6 personer, som laver et show til musik. I FunSkate Show må alle FunSkate løbere fra klubmærke 2 deltage - samt konkurrenceløbere i K-rækkerne. Det er dog trænernes vurdering fra gang til gang, hvilke løbere (med hvilke klubmærker), de finder det hensigtsmæssigt at stille med til FunSkate Show - afhængigt af showet, træningsplan og andre omstændigheder. HIKU har ikke deltaget i FunSkate Show endnu.

 

 

 

 

 

 

Banner