Funskate Konkurrencer

Ud over at have det sjovt på isen, så er der også mulighed for at deltage i Funskate Konkurrencer. Funskate Konkurrencer er begynder konkurrencer for alle løbere, der har bestået min. mærke 2 til og med mærke 7. I konkurrencerne, konkurrerer du mod andre på samme alder og niveau.

DSU (Dansk Skøjte Union), afholder hver sæson 2 Funskate Konkurrencer + 1 Funskate Finale. - Datoerne finder du i DSU's Terminsplan - KLIK HER


Kategorier der kan konkurreres i:

Funskate Elementer - (min. mærke 2 påkrævet)
Elementer er de forskellige ting I har lært på isen. Eks rødspætter, stå på ét ben (stork), Forlæns løb, slalom på 2 fødder, skøjtespring osv osv.. Dit niveau er det der afgør hvilken kategori du skal stille op i. 
Her er løberne flere på isen adgangen. Isen deles i 3 og på hver del vil der være 6 løbere.
Løberne skal udføre 4-5 elementer de kender fra træningen. 
 
Funskate Free - (min. mærke 2 påkrævet)
Alle løbere som har bestået HKF Klubmærke 2 og som har fået et Program, kan stille op i Funskate Free. Man må dog ikke have ½ Basic 1 mærke.
Her er man alene på isen, når man løber sit program. 
 
Funskate Dance (Solo-dans). 
Funskate løbere der går til Solo-dans, og har mærke 2 eller 3 eller ½ Basic 1, kan konkurrerer med et lille Solo-danse program.
 
Funskate Show
I grupper af minimum 6 løbere, kan der også konkurreres i show. Der er meget få begrænsninger for Funskate Show grupperne, her fokuseres mere på hvilket show der bliver leveret, energien, udklædning og mest af alt den udstråling som løbere har.

Link til Funskate reglement - KLIK HER

HIKU's Funskate ansvarlige er:

Anne Top, (Mor til Emma)
anne.top @ outlook.dk


Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram